4.9
4,9 rating
4.9 out of 5 stars (based on 33 reviews)
Excellent94%
Very good6%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Najlepsza firma w okolicy Poznania.

5,0 rating
14 lutego 2020

Pracownicy bardzo dobrze spisują się podczas odbioru technicznego mieszkań. Mówię to z mojego doświadczenia, jak i mojego znajomego, który również wynajął firmę do odbioru swojego nowego domu. Wszystko zostało zrobione fachowo i na czas, bez żadnych opóźnień. Zdecydowanie polecam.

Wiktor Mróz

Wynajem drona firmy.

5,0 rating
30 stycznia 2020

Wypożyczyłam od firmy dron do nakręcania filmów z powietrza. Sprzęt, który dostarczono na miejsce, był wysokiej jakości i doskonale się spisywał. Firma nie bierze także za wynajem zbyt dużo pieniędzy, więc sądzę, że kręcenie ich dronem jest opłacalną alternatywą do kupna własnego sprzętu. Jestem bardzo zadowolona, polecam!

Julia Nawrocka

5/5.

5,0 rating
22 sierpnia 2019

Polecam wszystkim szukającym nowego mieszkania!

Aleksandra Pawłowska

Opinia - Odbiór Techniczny Mieszkania

5,0 rating
20 lipca 2019

Odbiór mieszkania przebiegł bezproblemowo, firma dokonała wszystkich wymaganych pomiarów i wykonała wszystkie badania.

Maksymilian Kamiński

Profesjonaliści!

5,0 rating
20 kwietnia 2019

Dobre podejście do klienta i wysoka jakość usług w niskich cenach!

Szymon Wójtowicz

Firma na medal.

5,0 rating
9 listopada 2018

Odbieranie mojego mieszkania przebiegło bezproblemowo. Firma wykonała wszystkie badania, o które prosiłem. Dzięki nim czuję, że mój nowy dom jest bezpiecznym zakupem.

Aleksander Witkowski

Zdecydowanie polecam tę firmę.

5,0 rating
30 września 2018

Firma bardzo dobrze spisała się w odbieraniu mojego mieszkania. Lokal został sprawdzony pod każdym możliwym kątem. Pozostaje mi tylko polecić ich innym!

Oliwia Jankowska

Odbiory mieszkań pod klucz.

5,0 rating
16 czerwca 2018

Firma wykazała się pełnym profesjonalizmem podczas wykonywania zlecenia.

Igor Krawczyk

Usługi - Wynajem drona.

5,0 rating
11 stycznia 2018

Gorąco polecam!

Oliwia Wieczorek

Moja opinia.

5,0 rating
1 sierpnia 2017

Firma spisała się świetnie podczas odbioru mieszkania. Polecam!

Jan Wróbel

Jestem bardzo zadowolony z wykonanego zlecenia.

5,0 rating
13 lutego 2017

Nigdy nie miałem jeszcze do czynienia z lepszą obsługą klienta!

Oliwier Stasiak

Szybko i sprawnie.

5,0 rating
5 maja 2016

Zlecenie zostało wykonane szybko i sprawnie, ode mnie 5/5!

Laura Mazur

Nadzór budowlany.

5,0 rating
23 marca 2016

Podczas remontu zdecydowałem się wynająć tę firmę do pomocy. Pracownicy spisali się na medal, za ich pośrednictwem wszystko przebiegło gładko i sprawnie. Bez nich robota na pewno by się przeciągała. Polecam serdecznie!

Krzysztof Kowalski

Pomoc podczas budowy.

5,0 rating
5 grudnia 2015

Nasza rodzina postanowiła wynająć fachowych nadzorców budowlanych do pomocy podczas prac nad naszym nowym mieszkaniem. Pracownicy spisali się doskonale – dokonali wszystkich potrzebnych pomiarów, upewniając nas, że zostały zachowane wymagane normy budowlane. Wszyscy czujemy się świetnie w naszym nowym domu. Szczerze polecam wszystkim tę firmę!

Oliwia Wiśniewska

Loty dronem.

5,0 rating
4 września 2015

Oferowane przez firmę loty dronem są dobrym substytutem zakupu drogiego drona na potrzeby robienia zdjęć oraz kręcenia filmów. Polecam wszystkim zainteresowanym tematem!

Ilona Grabowska

Polecam.

5,0 rating
14 lipca 2015

Moim zdaniem obsługa klienta i wykonanie 5/5. Serdecznie polecam!

Kamil Marszałek

Nadzór budowlany.

5,0 rating
5 grudnia 2014

Profesjonaliści z firmy pomagali mi w remoncie mieszkania. Bez nich bym sobie nie poradziła, polecam tę firmę!

Maja Nowacka

Najbardziej opłacalne usługi w okolicy!

5,0 rating
15 czerwca 2014

Usługi firmy są na pewno jednymi z najlepszych, jak i zarówno najtańszych, z jakimi się spotkałem na terenie woj. Wielkopolskiego. Oczywiście nie oznacza to, że jakość usług na tym cierpi. Wszystkie zlecenia firma bierze na poważnie i wykonuje je bardzo starannie w określonym terminie. Z pewnością skorzystam ponownie, kiedy tylko zdarzy się potrzeba.

Jan Lewandowski

Moja opinia.

4,0 rating
10 kwietnia 2014

Usługi na zadowalającym poziomie, polecam.

Barbara Przybysz

Badanie lokalu termowizją.

5,0 rating
22 marca 2014

Zlecenie zostało szybko wykonane, praca z firmą była bardzo przyjemna. Polecam ich wszystkim!

Sebastian Kowalewski

Opinia ma temat firmy.

5,0 rating
19 grudnia 2013

Polecam usługi oferowane przez tę firmę!

Mateusz Piasecki

Wynajem drona na zlecenie.

5,0 rating
12 czerwca 2013

Wynajęłam drona na pojedynczy lot, aby zrobić nim kilka zdjęć z powietrza. Pracownik ze sprzętem zjawił się w określonym miejscu na czas i poinstruował mnie, jak latać dronem i robić nim dobre zdjęcia. Wszystko było zrobione fachowo, bardzo serdecznie polecam loty dronem z tą firmą!

Maja Wojciechowska

Badanie termowizją w Poznaniu.

5,0 rating
9 stycznia 2013

Zleciłam firmie zbadanie kamerą termowizyjną mieszkania, które zamierzałam kupić. Po dokładnym zbadaniu lokalu przez specjalistów wyniki potwierdziły, że żadne z pomieszczeń nie wykazywało żadnych wad. Dzięki tej firmie mogę spać spokojnie w moim nowym domu.

Aleksandra Sawicka

Gorąco polecam tę firmę!

5,0 rating
25 października 2012

Od kilku lat wynajmuję ich drona do kręcenia materiałów reklamowych dla swojej firmy i jeszcze ani razu się na nich nie zawiodłem. W każdym sezonie nagrywam nowe klipy i za każdym razem używam do tego dron tej właśnie firmy. Nagrania i zdjęcia wychodzą świetnie, zwłaszcza przy tak niskich cenach usług. Zdecydowanie polecam wszystkim potrzebującym dobrej jakości zdjęć i filmów.

Jan Kędzierski

Opinia o firmie.

5,0 rating
19 września 2012

Zdecydowanie polecam, całe zlecenie zostało wykonane po mojej myśli.

Kacper Augustyniak